Karhuseutu ry
English Svenska Auf Deutsch Français Italiano Español Magyarorszag
Etusivu

TERVETULOA KARHUSEUTU RY:N KOTISIVUILLE!

Karhuseutu ry on maaseudun kehittämisyhdistys eli toimintaryhmä, jonka tärkein tehtävä on ihmisten, yhteisöjen ja yritysten innostaminen oman toimintansa ja elinympäristönsä kehittämiseen. Toimialueeseemme kuuluvat Harjavalta, Kokemäki, Luvia, Nakkila, Porin maaseutualueet sekä Ulvila.

Yhdistyksen toiminnassa kohtaavat alueen asukkaat, yhteisöt, yritykset ja julkinen taho, joiden yhteisenä päämääränä on maaseudun kehittäminen. Toimintamme on poliittisesti sitoutumatonta. Kaikki alueen toimijat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme!

Karhuseutu ry on yksi Suomen 55 Leader -toimintaryhmästä ja olemme laatineet vuosille 2007-2013 Mesikämmen -kehittämisohjelman, jota toteutetaan rahoittamalla yhteisöjen ja mikroyritysten hankkeita. Karhuseudun henkilökunta avustaa hankehakemusten laatimisessa ja hankkeiden toteuttamisessa, joten ota yhteyttä!

+ Tulosta

Ajankohtaista

17.4.2014

Karhuseudun jäsenkirje 2/2014 on ilmestynyt.

Lue lisää »


11.3.2014

Leader Karhuseutu toteuttaa Karhuseudun kylillä-hankkeessa esitteen Karhuseudun juhla- ja kokoustiloista. Haluatteko Teidän kokoontumistilanne olevan mukana esitteessä? Osallistuminen on maksutonta.

Lue lisää »


5.3.2014

Otso osaa! Kommentoi Karhuseudun paikallista kehittämisohjelmaa.

Lue lisää »


14.2.2014

Karhuseudun jäsenkirje 1/2014 on ilmestynyt.

Lue lisää »


20.1.2014

Leader Karhuseutu löytyy nyt myös Facebookista. Palstalla on tarkoitus tuoda esille ajankohtaisia asioita ja tapahtumia, lähinnä tietysti Karhuseudun alueelta. Sata tykkääjää tuli täyteen vajaassa kahdessa tunnissa, tuu sinäkin mukaan!Arkisto »
Suunnittelu Satagrafia | Toteutus Staart