Karhuseutu_etusivun_kesakuva

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Karhuseutu on paikallinen kehittäjä, joka edistää työpaikkojen syntymistä, tukee elinkeinojen kehittymistä ja alueen asukkaiden hyvinvointia. 


Ajankohtaista

11.2.2019 Teistäkö Vuoden satakuntalainen kylä? Hae mukaan nyt!

Vuoden maakuntakyläkilpailun järjestävät yhteistyössä SataKylät ry ja Satakuntaliitto. Kylän voi ilmoittaa mukaan kilpailuun jokin kylän yhdistyksistä. Voittajakylä palkitaan 3 400 euron palkintosummalla. Nyt kannattaa hakea rohkeasti mukaan!

Lue lisää

10.2.2019 Karhuseudun hallituksen kokoukset kevät 2019

Karhuseudun hallitus kokoontuu kevään aikana kolme kertaa.

Lue lisää

4.2.2019 Euroja yhteistyöhön -tilaisuudet yrittäjille: kuule ja kysy maaseuturahaston mahdollisuuksista

Nyt on Satakunnan maaseutualueiden yrittäjillä ja erityisesti ruoka-alan toimijoilla hyvä tilaisuus tulla kuulemaan maaseuturahaston rahoitusmahdollisuuksista Euraan, Huittisiin, Kankaanpäähän ja Karviaan. Voisiko juuri sinun yrityksesi saada euroja yhteistyöhön?

Lue lisää

23.1.2019 Pikkuideat toteen nyt - teemahankehaut auki yhdistyksille

Satakunnan Leader-ryhmät ovat avanneet teemahankehakuja, joiden kautta yhdistykset voivat hakea tukea ja laittaa pienet ideat ja unelmat toteutukseen. Katso ryhmäkohtaiset ohjeet!

Lue lisää

15.1.2019 Leader Karhuseudun kautta yhdistysten ja yritysten hankkeille jaossa 500 000 euroa vuonna 2019

Isompien hankekokonaisuuksien lisäksi panostetaan alueen yhteisöjen pieniin tarpeisiin. Vuoden alussa aukesi kaksi teemahankehakua, joiden kautta yhdistykset voivat hakea rahoitusta pienille investoinneille ja kehittämistoimille. Tänä vuonna Leader-ryhmissä aletaan jo valmistautua uuteen EU-ohjelmakauteen 2021–2027.

Lue lisää

10.1.2019 Hankintatreffit pk-yrityksille ja julkisille toimijoille 30.1. Huittisissa

Valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke järjestää Satakunnan hankintatreffit alueen pk-yrityksille sekä niiden palveluja ostaville julkisille toimijoille, kuntapäättäjille ja hankinnoista päättäville tahoille.

Lue lisää


Leader Karhuseutu FacebookissaFacebookin lisäksi voit seurata Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla:


Instagram_webYouTube-logo Twitter_Logoweb


satasilta_Logo

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama satasilta.fi kertoo uutisia maaseudun kehittämisestä ja tarjoaa esimerkkejä Leader-tuetuista kohteista. 

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Satakunnan Leader-ryhmien yhteinen Satasilta-uutiskirje.