Karhuseutu_etusivun_kesakuva

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Karhuseutu on paikallinen kehittäjä, joka edistää työpaikkojen syntymistä, tukee elinkeinojen kehittymistä ja alueen asukkaiden hyvinvointia. 


Ajankohtaista

1.12.2017 Paikallisuus on kotimaisuuden jatke

Valtakunnallisen Osta työtä Suomeen -päivän kunniaksi Leader Karhuseutu haluaa tuoda esille muutamia hyviä vinkkejä paikallistason palveluiden ja tuotteiden hankintaan.

Lue lisää

27.11.2017 Yhdistysten digimarkkinointi-ilta ja teemahankeinfo

Torstaina 30.11. klo 16.30-19.30 järjestetään Karhuseudun toimistolla yhdistysten digimarkkinointiin suunnattu koulutustilaisuus. Koulutuksen ohella tarjolla on myös ajankohtainen teemahankkeiden hakuinfo.

Lue lisää

25.11.2017 Yritysten rahoitusseminaari 29.11.

Seuraa etänä maaseudulla sijaitsevien yritysten rahoitusmahdollisuuksia käsittelevää seminaaria.

Lue lisää

22.11.2017 Lue Sankariyrittäjät-lehti ja innostu kehittämään yritystäsi!

Uusi Satakunnan Sankariyrittäjät -lehti paketoi maaseuturahaston mahdollisuudet yrityksille. Onko edessä investointi? Kehitätkö uutta liiketoimintaa? Kiinnostaako yhteistyö? Innostu ja kehitä - maaseuturahasto mukana matkassasi!

Lue lisää

15.11.2017 Karhuseudulle jaettavaksi mahtava lisäpotti Leader-rahaa

Maa- ja metsätalousministeriö myönsi Karhuseudulle lisää Leader-rahaa 429 000 euroa. Ensi vuonna Karhuseudun alueen yhteisöillä ja mikroyrityksillä on erinomainen tilaisuus kehittää toimintaansa, sillä jaossa on yli miljoona euroa.

Lue lisää


Leader Karhuseutu FacebookissaFacebookin lisäksi voit seurata Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla:


Instagram_webYouTube-logo Twitter_Logoweb


satasilta_Logo

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama satasilta.fi kertoo uutisia maaseudun kehittämisestä ja tarjoaa esimerkkejä Leader-tuetuista kohteista. 

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Satakunnan Leader-ryhmien yhteinen Satasilta-uutiskirje.