Karhuseutu_etusivun_kesakuva

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Karhuseutu on paikallinen kehittäjä, joka edistää työpaikkojen syntymistä, tukee elinkeinojen kehittymistä ja alueen asukkaiden hyvinvointia. 


Ajankohtaista

16.2.2018 Oletko saanut rahaa Leaderistä? Lähetä terveiset Jussi Vataselle ja voita Jopo

Jussi Vatanen haastaa maaseuturahastosta rahoitusta saaneet yritykset ja yhdistykset lähettämään videotervehdyksen somessa ja kertomaan, mitä hyvää rahoituksella on saatu aikaan. Osallistu Terveiset Vataselle -haasteeseen ja voita Jopo.

Lue lisää

13.2.2018 Nakkilassa yhteistyötä & Leader-euroja 1.3.

Miten sinun yrityksesi voisi hyötyä Leader-euroista tai yritysten välisestä yhteistyötä eri toimialoilla? Kiinnostaako Nakkilan alueen matkailun kehittäminen yhteistyössä muiden yrittäjien kanssa?

Lue lisää

12.2.2018 Yhä useampi satakuntalaisyritys investoi vuonna 2017

Maaseuturahaston tukia haettiin Satakunnan ELY-keskuksesta vilkkaasti vuonna 2017. Yritystukien kysyntä kasvoi 20 prosenttia. Erityisesti metalliyrityksissä investoitiin runsaasti, paljastaa maaseuturahaston vuosikatsaus.

Lue lisää

22.1.2018 Turvallisuuskoulutusta Karhuseudulla

Onko teidän yhdistyksellänne tarvetta ensiapu- tai järjestyksenvalvontakoulutuksille? Entä muille turvallisuutta lisääville koulutuksille?

Lue lisää

19.1.2018 Vuoden kylä -kilpailu on auki – hae 28.2. mennessä

Satakunnan 24. maakuntakylän haku on nyt käynnistynyt. Kilpailun järjestävät yhteistyössä SataKylät ry ja Satakuntaliitto. Voittajakylä palkitaan 3 400 euron palkintosummalla.

Lue lisää

2.1.2018 3 teemahankehakua auki - yhdistyksille loistava paikka kehittää toimintaa

Leader Karhuseutu on avannut 3 teemahankehakua, joiden kautta yhdistykset voivat hakea rahoitusta pienille ideoille, joilla kehittävät toimintaansa. Tukimäärä on 500 eurosta ylöspäin. Ensimmäinen hakuaika päättyy jo 15.tammikuuta.

Lue lisää


Leader Karhuseutu FacebookissaFacebookin lisäksi voit seurata Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla:


Instagram_webYouTube-logo Twitter_Logoweb


satasilta_Logo

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama satasilta.fi kertoo uutisia maaseudun kehittämisestä ja tarjoaa esimerkkejä Leader-tuetuista kohteista. 

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Satakunnan Leader-ryhmien yhteinen Satasilta-uutiskirje.