Karhuseutu_etusivun_kesakuva

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Karhuseutu on paikallinen kehittäjä, joka edistää työpaikkojen syntymistä, tukee elinkeinojen kehittymistä ja alueen asukkaiden hyvinvointia. 


Ajankohtaista

15.1.2019 Leader Karhuseudun kautta yhdistysten ja yritysten hankkeille jaossa 500 000 euroa vuonna 2019

Isompien hankekokonaisuuksien lisäksi panostetaan alueen yhteisöjen pieniin tarpeisiin. Vuoden alussa aukesi kaksi teemahankehakua, joiden kautta yhdistykset voivat hakea rahoitusta pienille investoinneille ja kehittämistoimille. Tänä vuonna Leader-ryhmissä aletaan jo valmistautua uuteen EU-ohjelmakauteen 2021–2027.

Lue lisää

10.1.2019 Hankintatreffit pk-yrityksille ja julkisille toimijoille 30.1. Huittisissa

Valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke järjestää Satakunnan hankintatreffit alueen pk-yrityksille sekä niiden palveluja ostaville julkisille toimijoille, kuntapäättäjille ja hankinnoista päättäville tahoille.

Lue lisää

9.1.2019 Haku teemahankkeisiin on nyt auki

Leader Karhuseutu on avannut haun Otson Pienet Investoinnit! ja Otso Kehittää! -teemahankkeisiin. Nyt yhdistyksillä on mahdollisuus satsata toimintaan pienillä summilla. Hakemiseen tarvittavat dokumentit saa ottamalla yhteyttä Karhuseudun toimistoon.

Lue lisää

12.12.2018 Karhuseudun toimisto suljettuna

Karhuseutulaiset lomailevat ja toimisto on suljettuna loppuvuoden. Lämpöistä Joulun aikaa ja Hyvää vuoden vaihdetta kaikille!

Lue lisää

14.12.2018 Satakuntalainen matkailu- ja ruoka-alan toimija, kiinnostaako Grüne Woche 2019?

Satakunnan kansainvälistymishanke selvittää kiinnostusta lähteä maailman suurimmille ruoka-alan messuille Grüne Wocheen Berliiniin tammikuussa 2019. Matkan tarkoituksena on syventää Satakunnan alueen matkailu- ja elintarvikeyritysten yhteistyötä kansainvälistymiseen liittyen.

Lue lisää

3.12.2018 Karhuseudun toimisto suljettuna 7.12.

Karhuseutulaiset viettävät vapaapäivää 7.12.

Lue lisää


Leader Karhuseutu FacebookissaFacebookin lisäksi voit seurata Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla:


Instagram_webYouTube-logo Twitter_Logoweb


satasilta_Logo

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama satasilta.fi kertoo uutisia maaseudun kehittämisestä ja tarjoaa esimerkkejä Leader-tuetuista kohteista. 

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Satakunnan Leader-ryhmien yhteinen Satasilta-uutiskirje.