Kyliltä ja kylille

9.1.2019 Haku teemahankkeisiin on nyt auki

Leader Karhuseutu on avannut haun Otson Pienet Investoinnit! ja Otso Kehittää! -teemahankkeisiin. Nyt yhdistyksillä on mahdollisuus satsata toimintaan pienillä summilla. Hakemiseen tarvittavat dokumentit saa ottamalla yhteyttä Karhuseudun toimistoon.

Lue lisää

 

22.1.2018 Turvallisuuskoulutusta Karhuseudulla

Onko teidän yhdistyksellänne tarvetta ensiapu- tai järjestyksenvalvontakoulutuksille? Entä muille turvallisuutta lisääville koulutuksille?

Lue lisää

 

1.12.2017 Paikallisuus on kotimaisuuden jatke

Valtakunnallisen Osta työtä Suomeen -päivän kunniaksi Leader Karhuseutu haluaa tuoda esille muutamia hyviä vinkkejä paikallistason palveluiden ja tuotteiden hankintaan.

Lue lisää

 

24.1.2017 Vuoden ensimmäinen hankeinfo

Vuoden ensimmäiseen hankkeiden hakuinfoon voi osallistua keskiviikkona 1.2. klo 17.00 Karhuseudun toimistolla. Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää

 

10.1.2017 Verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet

Maanantaina 30.1. tarjolla yrittäjille ja yrityksille suunnattu koulutustilaisuus. Ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää


Teemahankeohjeet nyt myös videolla

Teemahankkeiden hakuohjeet nyt myös videolla. 24/7 käytössä olevat hakuohjeet ja vinkit hankkeen tekemiseen.

Lue lisää


Neuvoja kylätalon kunnostamiseen

Kylätalot ovat osa kansallista rakennusperinnettä ja talot toimivat usein maaseudun ainoana kohtaamispaikkana. Tutustu kylätalojen kunnostukseen ja ylläpitoon liittyviin oppaisiin.

Lue lisää

 

Seuraavat


Karhuseudun kylät

Karhuseudun toiminta-alueeseen kuuluvat Harjavalta, Kokemäki, Luvia, Nakkila, Porin maaseutualueet ja Ulvila, joihin kuuluu yhteensä yli 40 kylää.

Vasemmanpuoleisesta valikosta löydät Karhuseudun kylien omat sivut alueittain. Kunkin kylän omalta sivulta löytyy myös Karhuseudun kylillä -hankkeen kanssa laadituista kyläsuunnitelmista ja kyläesitteistä sekä linkit kyläyhdistysten omille Internet-sivuille.


Maisema jalkeen