pihlava-logo

Mu Pihlava - The movie ensi- ilta PIHLAVA the MOVIETervetuloa Lähde mukaan! - hankkeen päätöstilaisuuteen.

Lähde mukaan! -hanke on saapumassa päätepysäkille ja on tullut aika kiittää mukana olleita, yhteistyötahoja ja hankkeemme keskiössä olleiden alueiden asukkaita. Järjestämme päätöstilaisuuden "Mu Pihlava" - lyhytelokuvan ensi-illan merkeissä, jonka jälkeen on mahdollista kuulla hankkeen tuloksista ja toiminnasta sekä keskustella Pihlavan tulevaisuudesta. 

Karkaavatko eurosi?

Pihlava talousinfo


Valokuvaa paras pala Pihlavaa!


Mu pihlava


Vaihtoehtoiset pikkujoulut 28.11.2016


VaihtoehtoisetpikkujoulutPihlava


Teemainfo asukastuvalla 20.10.2016

pihlavateemainfo1


Köyhyyden ja syrjäytymisen vastainen päivä 17.10.2016

Köyhyyden ja syrjäytmisen vastainen päivä (1)-page-001

Reeraa Pihlava!

Reeraa Pihlava!


Reeraa Pihlava!- ryhmä aloittaa toimintansa 18.8.2016 klo 9.00. Ryhmän tarkoitus on toteuttaa pieniä korjaus-, kunnostus-, ja siivoustöitä sekä tapahtumia Pihlavan viihtyisyyden ja turvallisuuden parantamiseksi. 

Reerausta kaipaavista kohteista ja tapahtumaideoista voi ilmoittaa sähköpostilla pihlava@karhuseutu.fi tai Facebookissa Pihlava- kylälline piru hyvii ihmisii -yhteisössä. 
Kylätalon avajaiset

Pihlavan yhteistä kylätaloa juhlittiin koko perheen tapahtuman muodossa, kun pihamaalla järjestettiin markkinapäivä. VPK ohjeisti markkinaväkeä paloturvallisuuden saloihin, ponien kyyditessä perheen pienimpiä. Myös Tapuli- teatterin hahmot olivat saapuneet paikalle leikittämään lapsia.  

Markkinapäivän hyvästä tunnelmasta huolehti häikäisevä esiintymisjoukko, kun lavalle astelivat Rannan pojat, Tuomas Koivuviita, Avain- orkesteri sekä ToniSami.  

Pihlavan kylätalon avajaiset

Kylätalon toimikunta, joka koostuu kyläyhdistyksen lisäksi mm. Pihlavan eläkeläisistä sekä Tapuliteatterista, suunnittelee monenlaista toimintaa talolle ja sen pihapiiriin. Yhteityötä tehdään myös nuorisotila Putken kanssa, joka toimii viereisessä rakennuksessa. 

Kylätalon avajaiset


Tervetuloa

Meri-Porin asukasilta ke 9.3.2016 

Kello 18-20 
Meri-Porin yhtenäiskoululla 
(auditorio, Rieskalantie 8)

Kuuntele, kysy, kerro ja osallistu! Leader Karhuseutu ja Porin kaupunki järjestävät asukastilaisuuden, jossa mietitään yhdessä Meri-Porin nykypäivää ja tulevaisuutta, palveluita, toimintaa ja asuinympäristöä.

Illassa mukana Pihlavan alueen toimijoita sekä Porin kaupungin virkamiehiä ja luottamushenkilöitä. Paikalla mm. perusturva, vapaa-aikavirasto, kaupunkisuunnittelu, koulu, TPK, työllisyydenhoito, Pihlavan asukasyhdistys, PTU ja muita yhdistyksiä.

Tilaisuutta tahdittaa Avainorkesteri ja sen avaa kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen. 

Kahvitarjoilu kello 17.30. Tervetuloa!

Tilaisuuden järjestää paikallisten yhdistysten kanssa yhteistyössä Lähde mukaan! Työtä, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä Porin seudulle -hanke. 
pihlavan yleisötilaisuus 090316


Lähde mukaan! -hanke Pihlavassa

Karhuseudun ja Diakin hanke toimii Pihlavassa yhdistysten ja asukkaiden sekä muiden toimijoiden tukena. 

13.1.2016 pidetyssä tulevaisuusillassa käynnistettiin alueen tulevaisuussuunnitelman teko. Kevään aikana asiasta järjestetään kysely asukkaille. Tulevaisuusillan muistio: Pihlavantulevaisuusilta-130116-muistio (pdf) (396.5 KB)

9.3.2016 kello 18 pidetään Lähde mukaan! -hankkeen ja Porin kaupungin järjestämä yleisötilaisuus Pihlavan yhtenäiskoululla.