Mu Porkka - The movie

PORKKA the MOVIE

Tervetuloa Lähde mukaan! -hankkeen päätöstilaisuuteen!

Lähde mukaan! -hanke on saapumassa päätepysäkille ja onkin tullut aika kiittää kaikkia mukana olleita, yhteistyötahoja sekä hankkeemme keskiössä olleiden asuinalueiden asukkaita. Järjestämme "Mu Porkka" -the movie ensi- illan, jonka jälkeen on mahdollisuus kuulla hankkeen tuloksista ja toiminnasta sekä keskustella Pormestarinluodon alueen tulevaisuudesta. 

Karkaavatko eurosi? Taloutta kansanomaisesti Pormestarinluodon asukastuvalla 21.3.2017

Porkka

Tiistaina 21.3. kello 11.30-13.30 järjestetään asukastuvalla info- ja keskustelutilaisuus, jossa puhutaan rahasta. Teemaa käsitellään helposti lähestyttävästi ja käytännön esimerkkien kautta: 
* Miten saada rahat riittämään? * Mitä tehdä vanhoille veloille? 
* Miten omaa taloutta kannattaa suunnitella? 

Tilaisuudesta saat vinkkejä rahan käyttöön itselle sovellettavaksi ja kaverille kerrottavaksi. Tervetuloa, vapaa pääsy ja kahvitarjoilu!Työnhakijan aamukahvit 14.3.2017 klo 9


Porkka - aamukahvit


Porkkapäivä 5.10.2016 klo 16-19


porkkapv

Reeraa Porkka! 


reeraaPorkka!


Reeraa Porkka!- ryhmä aloittaa toimintansa 5.9.2016 Ryhmän tarkoitus on toteuttaa pieniä korjaus-, kunnostus- ja siivoustöitä sekä tapahtumia Pormestarinluodon viihtyisyyden ja turvallisuuden parantamiseksi. 

Reerausta kaipaavista kohteista tai omista tapahtumaideoista voi ilmoittaa osoitteeseen porkka@karhuseutu.fi

Pormestarinluodon asukasilta

Kaarisillan yhtenäiskoululla järjestetty asukasilta keräsi yleisöä keskustelemaan Pormestarinluodon nykytilasta ja tulevaisuudesta. Keskustelua ja kysymyksiä herättivät muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut, ulkoilureittien kunto ja valaistus, liikekeskuksen korjaustilanne sekä koulun urheilualueiden ilta-aikainen käyttö. 

Positiivista palautetta asukkaiden ja toimijoiden taholta saivat uusi vuonna 2017 valmistuva koulurakennus sekä kauppakeskus Puuvilla ja sen alueelle mukanaan tuoma elinvoima.  Myös asukastuvalla tapahtuva ruokajakelu on koettu tarpeelliseksi ja sen toivotaan jatkuvan ja laajentuvan entisestään.

Asukkaiden kysymyksiin oli vastaamassa eri alojen asiantuntijoita. Keskustelu sujui rauhallisesti, rakentavasti ja hyvässä hengessä.
Pormestarinluodon asukasilta