Reeraa! ryhmät päättyvät viikolla 15.


Reeraa! -ryhmät lopettavat toimintansa pääsiäisviikolla 2017. Sosiaalisen kuntoutuksen Reeraa! ryhmät ovat toimineet Pihlavassa, Pormestarinluodossa ja Sampolassa lähes vuoden ajan. Ryhmissä on koko toiminnan ajan riittänyt osallistujia ja yhdessä vertaistuen ja erilaisten harjoitteiden sekä vierailukäyntien myötä on jokainen ryhmäläinen päässyt astumaan ensimmäisen askeleen kohti omia tavoitteitaan.  Haluamme kiittää ryhmätoiminnassa mukana olleita sekä yhteistyötahoja, jotka omalta osaltaan ovat mahdollistaneet ryhmätoiminnan toteutumisen.

ReeraaPihlava
 Pihlavan ryhmän suunnitelmia Pihlavan tulevaisuuden varalle 

Uudet ryhmät alkavat

Reeraa!- ryhmät jatkavat toimintaansa aina huhtikuulle saakka. Uudet ryhmät alkavat seuraavasti:

Pihlava: 24.11.2016
Pormestarinluoto: 28.11.2016
Itä- Pori: 30.11.2016

Duuniin!- valmennus jatkaa toimintaansa ja on avoin kaikille. Yhteyttä voi ottaa koska vain, Mira Salokangas puh. 044 714 7444 tai duuniin@karhuseutu.fi

Lähde mukaan!- ryhmäesite


Kuulumisia

Pormestarinluodon, Itä-Porin ja Pihlavan ryhmät ovat lähteneet käyntiin hyvällä menestyksellä. Osallistujat ovat olleet aktiivisia ja yhdessä suunnitellen on saatu aikaiseksi mielenkiintoista  ohjelmaa aina marraskuulle saakka. Luvassa on muun muassa terveydenhoitajan vierailua, uraohjauksen esittelyä, vierailukäyntejä ja retkiä reeraus töitä unohtamatta.  

Porkan ryhmä
Porkan ryhmän ulkoilupäivä Kirjurinluodossa

Duuniin ryhmät eivät toteutuneet ryhmämuotoisina, mutta tarjolla on yksilöllistä työnhaku- ja kouluttautumisvalmennusta sinulle, joka etsit omaa alaasi, olet ajatellut ammatinvaihtoa tai haluat ajankohtaista tietoa ja neuvoja työnhakuusi. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan miten voimme sinua auttaa.

Mira Salokangas 044 714 7444
mira.salokangas@karhuseutu.fi

Uudet ryhmät alkavat


Uudet valmennusryhmät alkavat elo- ja syyskuun aikana Itä- Porissa, Pormestarinluodossa ja Pihlavassa. Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä ja jokaiseen ryhmään mahtuu vielä osallistujia. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa 4-5tuntia kerrallaan yhteensä 3 kuukauden ajan. 

Duuniin! - valmennusryhmät ovat sinulle, joka haluat parantaa työllistymismahdollisuuksiasi, harkitset alan vaihtoa tai etsit vielä omaa alaasi. Tarjolla on tukea, tietoa ja taitoja työllistymiseen, työnhakuun ja kouluttautumiseen liittyen. Ryhmään osallistuminen on mahdolista osana kuntouttavaa työtoimintaa ja soveltuu hyvin käytäväksi myös muun kuntouttavan työtoiminnan ohella. 

Reeraa! - ryhmät ovat sinulle, joka kaipaat tekemistä päiviisi. Yhdessä toteutamme pieniä korjaus-, siivous- ja kunnostustöitä sekä tapahtumia oman asuinalueemme viihtyisyyden ja turvallisuuden parantamiseksi. Ryhmään voi tulla mukaan koska vain. Myös Reeraa!- ryhmiin osallistuminen on mahdollista osana kuntouttavaa työtoimintaa ja soveltuu hyvin käytäväksi muun kuntouttavan työtoiminnan ohella. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Mira Salokangas  044 714 7444 tai mira.salokangas@karhuseutu.fi
Raisa Ranta 044 765 1565 tai raisa.ranta@karhuseutu.fi 


Ryhmien kuulumisia


Pihlavan ja Sampolan valmennusryhmät ovat kokoontuneet pian kolmen kuukauden ajan ja molempien ryhmien osalta tapaamiskerrat alkavat käydä vähiin. Kuluneiden kuukausien aikana yhdessä suunnitellun toiminnan ohjeistamina olemme käyneet läpi erilaisia arkeen ja erityisesti työllistymiseen liittyviä asioita niin teorian, kuin käytännönläheisempien vierailukäyntien kautta.  Vierailukohteiksi ryhmien kanssa valikoimme muun muassa Vapaaehtoistoiminnan keskus Liisan, Länsi- Suomen diakonialaitoksen, Porin seudun VALO- valmennuksen sekä Lyttylän kartanon.

Green Care toimintaan tutustumassa Lyttylän kartanolla

Valmennusryhmien toiminta on saanut runsaasti kehuja osallistujilta. Hyvien kokemusten myötä uusia ryhmiä onkin alkamassa loppukesän ja alkusyksyn aikana.