Karhuseudun ajankohtaiset

28.6.2017 19.42

Hulabaloota juhlistamassa satapäinen porukka!

Leader Karhuseudun perustamisesta tuli 18.6.2017 kuluneeksi tasan 20 vuotta. Juhlatunnelmia oli tarjolla jo viikkoa aiemmin, kun yhdistys lähti Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi mukaan järjestämään historiansa ensimmäistä kertaa Avoimet Kylät -päivää 10.6. Ja päivä olikin melkoinen hitti!

Juhlapaikkana oli Harjavallan Pirkkalan kylässä sijaitseva Latumaja, jonka omistaa Harjavallan Latu ja polku. Maja ja sen vierellä sijaitseva Latusauna on aikanaan rakennettu Leader-tuen avulla. Paikka oli aivan mahtava ja ilmakaan ei olisi juuri parempi voinut olla.

Alkuiltapäivään oli suunniteltu ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille. Lähiseudun yhdistyksiä ja yrityksiä oli saatu mukaan omilla toimintapisteillään ja tarjolla olikin monipuolista ohjelmaa tölkinheitosta haitarinsoittoon, letunpaistosta aasien rapsutteluun ja olivatpa paikalla kanssamme juhlimassa myös Pocahontas kavereineen ja Otso Karhunen hauvoineen.

Illemmalla siirryimme "virallisempaan" ohjelmaan. Tämä ei silti tarkoittanut mitään pönötysosuutta vaan hyvin rennoin sanankääntein eri puhujat pitivät lyhyitä puheenvuoroja, palkittiin ansioituneita hankkeita ja kyläläisiä, nautittiin kakkukahvit ja paisteltiin laavulla makkaraa ja lettuja. Rohkeimmat pääsivät myös saunomaan ja uimaan.

Karhuseutu haluaa lämpimästi kiittää kaikkia noin 150 mukana ollutta henkilöä, olivatpa he sitten järjestämässä ohjelmaa tai osallistumassa siihen! Olemme erittäin otettuja siitä, että te kaikki halusitte tulla tervehtimään meitä juhlapäivänämme. Alla olevasta videosta voitte vielä katsella hauskan päivämme muistoja.Palaa otsikoihin