Karhuseudun ajankohtaiset

8.11.2017 16.30

Kulttuuri ja vapaa-aikatoimijoille tarjolla Leader tietoutta 08.11.

Karhuseutu järjestää toimistollaan 08.11 klo 16.30 Leader-infon, joka on suunnattu erityisesti kulttuurin ja vapaa-ajan parissa toimiville yhdistyksille ja henkilöille.

Karhuseutu järjestää toimistollaan 08.11 klo 16.30 Leader-infon, joka on suunnattu erityisesti kulttuurin ja vapaa-ajan parissa toimiville yhdistyksille ja henkilöille. Jos yhdistyksellänne on hyviä ideoita toiminnan kehittämiseen tai olette jo mahdollisesti suunnittelemassa hanketta, niin kannattaa tulla paikan päälle kuuntelemaan, kuinka Leader rahoitusta haetaan.

Tilaisuudessa keskustellaan Leader-rahoituksesta ja sen mahdollisuuksista kulttuuri- ja vapaa-aikaan liittyvien ideoiden toteuttamisessa. Tilaisuudessa käydään läpi sekä investointi- että kehittämistukien hakemiseen liittyviä ohjeita ja sääntöjä runsaiden hanke-esimerkkien ohella.


Tilaisuuden jälkeen osallistujalla on selkeä käsitys siitä, mitä hänen tulee hanketta hakiessaan ottaa huomioon. Mukaansa osallistuja saa tiiviit infopaketit, joita voi käyttää muistilistana hanketta ideoitaessa.


Lisäksi vastailemme mahdollisiin kysymyksiin ja tarvittaessa keskustelemme hankeideoista enemmänkin. Tilaisuudessa ei tarvitse olla mukana valmista hankeideaa, vaikka sekin on mahdollista, vaan paikalle voi tulla puhtaasti kuuntelemaan ja ideoimaan.

Tilaisuus toimii myös hyvänä kokemusten vaihdon välineenä eri toimijoiden ja yhdistysihmisten välillä. Vuorovaikutus eri osapuolten välillä ja sitä kautta tapahtuva verkostoituminen luovat hyvän alustan hankeideoiden synnylle nyt ja tulevaisuudessa.


Paikka: Karhuseudun toimisto, Itsenäisyydenkatu 35 A 16 (6.krs) 28130 PORI.

Aika: 08.11.2017 klo 16.30


Tervetuloa!


Esite


Palaa otsikoihin