Karhuseudun ajankohtaiset

14.8.2017

Lauri Penkkimäki aloittanut hankeneuvojana

Leader Karhuseudun uutena hankeneuvojana on aloittanut 7.8. Lauri Penkkimäki. Hänen työpisteensä sijaitsee Leader Karhuseudun toimistolla Porissa.

Eurasta kotoisin oleva Penkkimäki on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri (KM) ja opiskellut aikuiskasvatusta Tampereen yliopistossa. Työhyvinvoinnin asiantuntijatehtävistä maaseudun kehittämisen pariin siirtynyt Penkkimäki pitää tärkeänä yhteistyön lisäämistä sekä palveluiden ja etätyömahdollisuuksien kehittämistä maaseutualueilla. 

– Odotan, että saan olla mukana edistämässä asioita, joilla luodaan hyvää ja jotka jäävät elämään. 
Olennaista on uusien ja olemassa olevien työkalujen hyödyntäminen siinä, että myös elämä keskusten ulkopuolella on mahdollista ja mielekästä.

Penkkimäki vetää Karhuseudun omia Paikallistaloutta Karhuseudulla sekä Rural Flavours -hankkeita. Olennainen osa työtä on Leader-hankkeiden hakemiseen ja toteuttamiseen liittyvä neuvontatyö ja alueen toimijoiden aktivointi omaehtoiseen kehittämiseen. 

Syksyllä käynnistyvä Rural Flavours on kansainvälinen hanke, jossa autetaan Karhuseudun alueen pienyrittäjiä ja muita toimijoita myynnin ja markkinoinnin kehittämisessä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Hanke kokoaa yhteen maaseutualueiden tuotteet, tapahtumat sekä muun tarjonnan ja pyrkii yhteisen brändin luomiseen. 

Leader Karhuseutu on kehittäjäyhdistys, joka toimii Kokemäen, Harjavallan, Nakkilan, Ulvilan, Porin ja Luvian alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.


Lisätietoja:

Salme Pihlajamaa
toiminnanjohtaja
050 5926022
salme.pihlajamaa(a)karhuseutu.fi

Lauri Penkkimäki
hankeneuvoja
lauri.penkkimaki(a)karhuseutu.fi
044 5225797

Lauri_Penkkimäki_Leader-lippu_satasilta
Lauri Penkkimäki on aloittanut Karhuseudun hankeneuvojana.
Palaa otsikoihin