Karhuseudun ajankohtaiset

15.5.2017 8.56

Leader Karhuseutu nyt pop uppina!

Karhuseutu täyttää tänä vuonna täydet 20 vuotta ja juhlistamme sitä monin tavoin. Näinpä Nakkila saa olla todistamassa historian ensimmäistä Leader pop up -tomistoa! Kehitetään tästä yhdessä toimiva toimintatapa jatkoa ajatellen.

Karhuseudun toimiston väki saapuu toimijoiden pariin torstaina 18.5.2017. Toimistomme on avoinna 12-18, joten poikkea vaikka lounastauolla meitä moikkaamaan! Paikkana on K-Market Onnipekan Pirkka -kabinetti. Paikalla on tominnanjohtaja Salme Pihlajamaa ja maksatusneuvoja Niina Harju. 

Tule kanssamme juttelemaan Nakkilan alueen ja maaseudun kehittämisestä. Mikäli sinulla on valmis hankeidea, voit tulla kyselemään vinkkejä sen jatkokehittelyyn tai jos hanke on jo menossa ja maksatuksen hakeminen olisi ajankohtaista, neuvomme toki siinäkin.

Klo 13 ja 17 pidämme noin tunnin mittaisen infon erityisesti hankkeiden hakemisesta. Kaikki hankkeista ja maaseudun kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita poikkeamaan päivän aikana ja juttelemaan kanssamme kaiken maailman asioista. Toivomme näkevämme teitä sankoin joukoin! 

PS. Olemme myös Kokemäellä pop-upissa 31.5. Juustolan tiloissa. Tulkaahan katsomaan meitä! Lisäksi olemme enen kesälomia vielä Luvian markkinoilla 17.6.

karhuperhe


Palaa otsikoihin