Uutisia Leader-elämästä ja maaseudun kehittämisestä!

Satakunnan Leader-ryhmien tuottama Satasilta.fi kertoo uutisia maaseudun kehittämisestä
 ja tarjoaa esimerkkejä mahtavista jutuista, joita on toteutettu EU:n maaseuturahaston tuella.


21.8.2017 Avoimet ovet Ravakan uudella toimistolla 4.9.

Leader Ravakan toimisto on muuttanut Laitilasta Uuteenkaupunkiin. Pidämme tupareina Avoimet Ovet ja iltatoimiston maanantaina 4.9. klo 14.00-19.00. Uusi osoitteemme on Rauhankatu 4, 23500 Uusikaupunki.

Lue lisää

15.8.2017 Yrittäjäseminaari Yyterissä 31.8. – menestystarinoita ja tietoa yrityspalveluista

Satakunnan ELY-keskus ja ProAgria Länsi-Suomi järjestävät yrittäjille seminaarin 31.8. Yyterin Kylpylähotellissa. Lähde kuulemaan innostavia puheenvuoroja ja ottamaan selvää, mitä yrityspalveluja Satakunnassa on saatavilla.

Lue lisää

15.8.2017 Leader Ravakan hallitus kokousti Eurajoella

Hallitus ja varajäsenet kokoontuivat Eurajoella päättämään hankkeista ja samalla hallituksen katselmuksessa tarkasteltiin strategian toteutumista.

Lue lisää

14.8.2017 Lauri Penkkimäki aloittanut hankeneuvojana

Leader Karhuseudun uutena hankeneuvojana on aloittanut 7.8. Lauri Penkkimäki. Hänen työpisteensä sijaitsee Leader Karhuseudun toimistolla Porissa.

Lue lisää

10.8.2017 Hyrrä-katko alkaa 25.8.

Maaseutuviraston tietojärjestelmissä ja sähköisen asioinnin palveluissa on käyttökatko 25.8.–4.9. Hyrrä-asiointipalvelut eivät ole tuolloin käytettävissä.

Lue lisää

7.8.2017 Talkoohengen kehto Köyliö kutsuu kaikki muutkin talkoisiin

Museotaksvärkki-hankkeessa päivitetään Köyliön museoiden esinekokoelmat ja -luettelot tähän päivään. Työ tehdään talkoilla, joihin kaikki halukkaat voivat ilmoittautua mukaan.

Lue lisää

2.8.2017 Veikkojen maja muuttumisleikissä

Eurajoen Veikkojen huonossa kunnossa ja vähällä käytöllä ollut maja sai Leader-rahoituksen avulla uuden elämän ja seura kaivatun oman paikan.

Lue lisää

28.7.2017 Jarkko Knuutila kyllästyi kotimaisen metsästämiseen – syntyi Maammekauppa

Heinäkuun puolivälissä avattiin uusi kotimainen verkkokauppa, joka myy 100 % vain Suomessa valmistettuja tuotteita. Laitilalainen yritys sai konseptin kehittämiseen perustamistuen.

Lue lisää

26.7.2017 Onko teillä talkoot? Ilmoita niistä meille!

Vieläkö teillä tänä kesänä talkoillaan? Satakunnan Leader-ryhmien tiedottaja Virtasen Mimmi on etsintäkuuluttanut Leader-hankkeissa tänä kesänä tehtävät talkoot.

Lue lisää

10.7.2017 Leader Ravakka palvelee myös kesälomalla!

Maaseutu kehittyy lomallakin. Toimistomme on auki sopimuksesta. Paikalla on kesälomien ajan vähintään yksi Leader-työntekijä.

Lue lisää

4.7.2017 Ravakalla kesätapahtumien superviikonloppu

Luodolla Tuulee Pyhämaassa perjantaina, lauantaina Lokalahden Suvipäivät ja Pyhärantapäivä, kaikissa Leader Ravakka mukana maaseudun kehittämisen asialla Leader-tukineen! Tule juttelemaan tai heittämään Maaseutu-mölkkyä! ps. Meidät tunnistaa vihreistä takeista jo kaukaa!

Lue lisää

4.7.2017 20 vuotta Leader-toimintaa Pyhäjärviseudulla

Leader Pyhäjärviseutu on tehnyt paikallista alhaalta ylös kehittämistä Euran ja Säkylän alueella tänä vuonna 20 vuotta. Kotiseutuaan rakastavia juhlittiin ja muistettiin 20-vuotisjuhlassa 30.6.

Lue lisää


Leader Satakunnassa


Liity Satasillan postituslistalle

Saat sähköpostiisi tuoreimmat kuulumiset Leadereiltä, ELY:ltä sekä sidosryhmiltä.