Tervetuloa ylimääräiseen kokoukseen 12.12. klo 18 Ulvilaan

Lämpimästi tervetuloa Leader Karhuseutu ry:n ylimääräiseen vuosikokoukseen 12. joulukuuta kello 18. Kokous pidetään Karhuseudun toimistolla Ulvilassa, osoitteessa Friitalantie 13 B (3. krs.). Osallistua voi myös etäyhteydellä.

Kokous järjestetään, koska keväällä 2023 vuosikokouksessa käsitelty ja vahvistettu tilintarkastajan lausunto ja tilintarkastuskertomus, koskien vuoden 2022 tilinpäätöstä, eivät ole olleet laillisesti laadittuja. Kyseisen lausunnon ja kertomuksen laatinut tilintarkastaja ei ole ollut enää työnsä suorittaessaan auktorisoitu tilintarkastaja ja tästä syystä joudumme vahvistamaan tilinpäätöksen, hallituksen vuosikertomuksen sekä uuden tilintarkastajan lausunnon ja toiminnantarkastajan lausunnot uudelleen sekä päättämään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

Ennen kokousta tarjoamme paikalle tulijoille pienimuotoisen ruokailun. Ruokailu tapahtuu klo 17.00 – 17.45. Jotta kokous saadaan sujuvaksi, ilmoittauduthan  5.12.2023 kello 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen karhuseutu@karhuseutu.fi. Huomaathan ilmoittaa myös etäyhteydellä olevien mahdollisten avustajien tiedot etukäteen ja kerrot ruoka-aineallergioista tarvittaessa.

Kokouksessa äänivaltaisia ovat kaikki jäsenmaksun vuonna 2023 maksaneet.

Karhuseudun sääntöjen mukaisesti kokousedustaja voi valtuutettuna käyttää edustamansa yhteisön äänivaltaa. Tällöin tulee ilmoittautumisen yhteydessä toimittaa sähköpostin liitteenä yhteisön luovuttama valtakirja. Yksi edustaja voi edustaa itsensä lisäksi vain yhtä yhteisöä. Henkilökohtaista ääntä ei voi valtakirjalla toiselle luovuttaa.

Kokouksen liitemateriaalit löytyvät Karhuseudun nettisivuilta viikon 49 alussa.

Linkkien takaa löytyvät:

1 Kutsu

2 Esityslista

3 Karhuseudun säännöt 2023

4 Kolmikantaohjeet

5 Tilinpäätös 2022 sis. vuosikertomuksen

6 Tilintarkastuskertomus 2022