Karhuseudun kevään 2022 rahoitus- ja toteutusinfot sekä hankesparraamo!

Leader Karhuseudulla on vuonna 2022 jaossa noin 700 000 euroa maaseudun yhdistysten ja yritysten hankkeille. Viimeiset tukipäätökset kuluvan ohjelmakauden hankkeista tehdään syksyllä. Nyt on mainio hetki alkaa suunnitella hankkeita.

Autamme sinua muuttamaan idean hankkeeksi ja tuemme tukihaun joka vaiheessa. Karhuseutu järjestääkin keväällä 2022 rahoitusinfoja, Ideasta hankkeeksi -sparraamon sekä toteutus- ja maksatusinfoja hankepäätöksen saaneille.

Mikä Leader-tuki? Rahoitusinfo yhdistyksille ja yrityksille

Mikä Leader-tuki? Kuka sitä voi saada ja mihin? Miten liikkeelle hankehaussa? Näihin kysymyksiin vastataan Karhuseudun rahoitusinfossa. Karhuseutu järjestää keväällä 2022 rahoitusinfoja verkon välityksellä.  Info kestää noin tunnin, jonka jälkeen on aikaa keskustelulle. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Tulevat infot:

20.4. klo 17-18 rahoitusinfo
4.5. klo 17-18 rahoitusinfo

Ilmoittaudu rahoitusinfoihin tästä . Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, kiinnostaako sinua Leader-rahoitus yrityksille vai yhdistyksille ja valitse info, johon haluat osallistua.

Ideasta hankkeeksi -sparraamo joka torstai klo 17

Jos sinulla on jo idea pidemmällä ja kaipaat apua hankehakemuksen tekoon – esimerkiksi kustannusarvion laadintaan tai hankesuunnitelman tekemiseen –  voit osallistua Ideasta hankkeeksi -sparraamoonJoka torstai Karhuseutu järjestää  hankesparraamon klo 17-18. Sparramoon voi tulla matalalla kynnyksellä kysymään itseä askarruttavista hankeasioista.  Sparraamo keväällä 2022 aikavälillä 24.3.-2.6. Poikkeukset: ei 14.4. ja 26.5.

Voit ilmoittautua etukäteen hankeneuvoja Laurille Penkkimäelle (yhteystiedot) ja kertoa, millaisten hankeasioiden kanssa kaipaat apua. Voit myös liittyä suoraan tästä linkistä hankesparraamoon.

Toteutus ja maksatusinfot hankepäätöksen saaneille

Toteutus- ja maksatusinfossa hanketukipäätöksen saaneet tai hankkeen haussa loppusuoralla olevat kuulevat, miten hanke toteutetaan onnistuneesti ja miten haetaan maksatusta. Suosittelemme vahvasti osallistumista kaikille hankkeen toteutusta aloittaville. 

5.4. klo 17-18 toteutus- ja maksatusinfo
3.5. klo 17-18.30 TEEMAHANKKEIDEN  toteutus- ja maksatusinfo
4.5. klo 18-19.30 toteutus- ja maksatusinfo (Huom, aika!)
7.6. klo 17-18.30  toteutus- ja maksatusinfo

Lisätietoja toteutus- ja maksatusinfoista antaa maksatusneuvoja Niina Harju niina.harju(a)karhuseutu.fi.

 

leader karhuseutu

Karhuseutu myöntää Leader-rahoitusta Kokemäen, Harjavallan, Nakkilan, Ulvilan, Porin maaseutualueiden ja Luvian alueella.