Karhuseutu järjestää kuntouttavan työtoiminnan messut 24.8. Porissa

Leader Karhuseudun Kokemuksella Duuniin! ESR-hanke toteuttaa yhdessä eri KUTY-toimijoiden kanssa KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN MESSUT 24.8.2022 (klo 10-14), PST ry: n toimintakeskuksen pihapiirissä (Mikonkatu 21, Pori). 

Messuilla on tarkoitus saada porilaisen kuntouttavan työtoiminnan kirjo näkyville ja tarjota kuntouttavan työtoiminnan kohderyhmälle ja kuntouttavan työtoiminnan ammatilliselle toimintaverkostolle mahdollisuus tutustua alueen tarjontaan ja erilaisiin toiminnan muotoihin.

Messuilla tavoitellaan kuntouttavan työtoiminnan monimuotoisuuden näkyväksi tekemistä ja kokemuksien vaihtoa kuntouttavan toimijoiden ja asiakkaiden piirissä. Messujen teemaan on sisäänleivottu asiakaslähtöisyys ja osallistaminen, jota on toivottu ottamaan huomioon messujen esittelypisteillä.

Ohjelma:

Koko tapahtuman ajan messupisteisiin tutustumista ja musiikkia sekä Mestaritekijän Niina Koivulan kylttipaja non-stoppina messupäivän ajan.

klo 10 Messujen avaussanat (Krista Virtanen, aikuissosiaalityön päällikkö)

klo 11 Kyvykäs ohjelmanumero

klo 12.30 KUTYn tilannekatsaus (Juhani Johansson, Työelämäosallisuus -työryhmän pj hyvinvointialueen suunnittelussa)

klo 14 päätössanat

Piipahda tsekkaamassa, peukuta ja jaa tietoa messuista eteenpäin. Tervetuloa!

Lisätietoja Kokemuksella duunin -hankkeen Facebook-sivuilta sekä hankekoordinaattori Marko Juutilaiselta (yhteystiedot).