Karhuseutu mukana Luontoillassa 13.10. Harjavallassa

Jokilaakson ympäristöyhdistys järjestää kaikille avoimen Luontoillan Harjavalta-salissa 13.10 klo 18 alkaen. Luontoillassa voit kysyä luontoon liittyviä kysymyksiä paikalla olevilta asiantuntijoilta. Kysymyksiä voi lähettää jo ennakkoon Marianne Holmbergille osoitteeseen marianneh21@gmail.com. Ilmoittautumista ei tarvita, tervetuloa mukaan!

Asiantuntijoina kysymyksiin vastaamassa:

  • Luontokartoittaja (EAT) Sini Solala, joka on tehnyt selvityksiä mm. sudenkorennoista, linnuista, metsäluonnon arvokohteista ja perinnebiotoopeista.
  • Eläintuntija ja Satakunnan luonnonsuojelupiirin aluesihteeri Karri Jutila, jonka erityiskiinnostuksen kohteena ovat olleet vesien selkärangattomat eläimet, kalat, lepakot ja linnut. Koulutukseltaan luonnonmaantieteilijänä hänen osaamisaluettaan on myös eloton luonto, kallio- ja maaperä.
  • Sammakkoeläin- ja matelijaharrastaja sekä luontokartoittajaopiskelija Terhi Suutari.
  • Biologi (FM) Iiro Ikonen, joka on toiminut 30 vuotta ympäristöhallinnossa luonnon- ja vesiensuojelutehtävissä. Työskentelee Varsinais-Suomen ELY-keskuksen luonnonsuojeluyksikössä uhanalaisten lajien suojeluvastaavana.
  • Hortonomi, puutarhaopettaja ja perinnebiotooppituntija Aila Tarvainen, joka on tehnyt elämäntyönsä neuvontajärjestössä luonnon- ja maisemanhoidon asiantuntijana maaseudun kulttuurimaisemissa.

Luontoillassa tavattavissa myös Leader Karhuseudun Energiaa elämään -hankkeen koordinaattori Mimmi Virtanen. Häneltä voi tulla kysymään Leaderin mahdollisuuksista olla yhdistysten tukena kestävän kehityksen edistämisessä.

Paikka: Harjavaltasali, Myllykatu 3, Harjavalta
Aika: to 13.10.2022 klo 18:00
Lisätiedot: Jokilaakson ympäristöyhdistys ry Marianne Holmberg 050 5705478marianneh21(a)gmail.com