Maksuton tuunaus- ja korjauspaja Kellahden kylätalolla 29.9.

Tule kestävän kehityksen viikon kunniaksi korjaamaan tai tuunaamaan omia vaatteita ja muita tekstiilejä maksuttomaan työpajaan. Ohjaajana toimii Otsolassa opettava Marjo Lepistö. Tule kysymään apua tai muuten vain ompelemaan mukavassa seurassa. Sopii aloittelijoille. Mukaan mahtuu 15 hlöä.

Odottaako lempivaatteesi korjaamista? Oletko jo pitkään suunnitellut tyynyliinoja vanhoista verhoista? Onko sinulla kiva kangas, ja kaipaat ideaa sen käyttöön? Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tuunaus- ja korjauspajaan Kellahden kylätalolle to 29.9. Voit ottaa oman ompelukoneen, jos sinulla on. Paikan päällä on käytettävissä myös muutamia Otsolan ompelukoneita.

Tuunaus- ja korjauspaja:

Aika: 29.9. klo 18-19.30
Paikka: Kellahden kylätalo (Kellahden rantatie 23, 28880 Pori)

Ilmoittaudu tuunaus- ja korjaustyöpajaan 28.9. mennessä sähköisellä lomakkeella tai sähköpostitse mimmi.virtanen(a)karhuseutu.fi. Ilmoita samalla mahdolliset ruokarajoitteet kahvitarjoilua varten sekä otatko oman ompelukoneen. Voit myös jättää kysymyksiä ohjaaja Marjo Lepistölle.

Avoimet ovet, kahvia ja keppikaverien askartelua kylätalolla!

Kestävän kehityksen viikon kunniaksi kylätalolla samaan aikaan avoimet ovet. Kellahti on valittu Vuoden 2022 satakuntalaiseksi kyläksi. Tervetuloa kahvittelemaan ja tutustumaan Kellahden meininkiin.

Lapsille luvassa keppikaverin askartelua! Kellahden 4H-klubin johdolla askarrellaan kaikille metsäsalapoliiseille oma seikkailijakaveri. Tarvikkeet kylätalolla valmiina.

Avoimiin oviin ja keppikaverityöpajaan ei tarvitse ilmoittautua.

Kestävän kehityksen viikon työpajaa ja avoimia ovia järjestävät Kellahden kyläyhdistys, Leader Karhuseudun Energiaa elämään -hanke ja Otsolan kansalaisopisto.

Uutista päivitetty 21.9.