Nakkilan kierrätyskekkerit 4.10. – kierrätysasioita kupposen äärellä!

Nakkilan Nykymartat, MLL Nakkila ja Leader Karhuseutu järjestävät yhteistyössä kaikille avoimen illan kierrätysasioiden ja rennon yhdessä olon parissa.  Luvassa koko perheen tapahtumassa: jäteneuvontaa, lelujen vaihtopiste, piirustuskilpailu, tietoa Leader-rahoituksen mahdollisuuksista kestävän kehityksen edistämiseksi sekä tutustumista Nakkilan NykyMarttojen ja MLL Nakkilan toimintaan. Tule kaikille avoimeen koko perheen iltaan Juhlatalo Marimbaan ti 4.10. Tarjolla iltapalaa!

Porin seudun jäteneuvonta tulee kertomaan mm. biojätteen lajittelusta ja poistotekstiilien keräyksestä. Jäteneuvojat opastavat kaikissa lajitteluun ja kierrätykseen liittyvissä asioissa. Myös lapsille lajitteluaiheista ohjelmaa.

Lapsille luvassa lelujen vaihtotapahtuma ja MLL järjestämä piirustuskilpailu, jossa parhaat työt palkitaan. Lelujen vaihtopisteelle voi tuoda oman vanhan lelun ja ottaa tilalle jonkun toisen tuoman lelun.

Illan aikana MLL ja NykyMartat esittäytyvät ja kertovat toiminnastaan. Tässä on oiva tilaisuus yhdistysten toiminnasta kiinnostuneille kuulla lisää. Lisäksi Leader Karhuseutu kertoo, miten Leader-rahoitus voi olla tukena kestävän kehityksen edistämisessä ja millaista apua ja neuvontaa Karhuseudusta annetaan.

Kierrätyskekkereillä on tarjolla suolaista iltapalaa. Iltapalan vuoksi pyydämme ilmoittautumisia etukäteen 2.10. mennessä. Ilmoittautuminen ei kuitenkaan ole pakollista, voit vain tulla piipahtamaan vaihtamassa leluja tai kuulemaan lajittelusta. Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella, sähköpostitse mimmi.virtanen(a)karhuseutu.fi tai puhelimitse 044 0121 437 (Kaija-Liisa/NykyMartat). Ilmoita samalla mahdolliset ruokarajoitteet.

Aika: 4.10.2022 klo 18-20
Paikka: Juhlatalo Marimba, (Akselintie 3, 29250 NAKKILA)

Tule kupposen äärelle kuulemaan lajitteluasioista ja tapaamaan muita rennoissa merkeissä!