Lavian Grilliehtoossa 6.10. pääsee keskustelemaan Porin päättäjien kanssa

Lavian yhdistykset ja muut toimijat yhdistävä Laviafoorumi järjestää jo kolmatta kertaa Lavian Grilliehtoon. Torstaina 6.10.2022 kello 18 alkaen Riuttala-Mustajoen kylätalolla on mahdollisuus ”grillata päättäjiä ja makkaraa”.

Ehtoon paneeliin on kutsuttu mukaan Porin kaupunginvaltuuston ryhmien edustajia. Paikalla on myös vs. kaupunginjohtaja sekä kutsuttuina kaupunginhallituksen ja -valtuuston puheenjohtajat.

Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä panelisteille joko suoraan tilaisuudessa tai etukäteen lähettämällä niitä osoitteeseen laviafoorumi22@gmail.com.

Tilaisuuden alussa kahvitarjoilu sekä lopuksi grillimakkaraa. Grillauksen aikana mahdollisuus vapaaseen keskusteluun kaupungin edustajien kanssa. Illassa paikalla myös Leader Karhuseutu. Karhuseudun toiminnanjohtaja Aapo Kivenmaan ja hankekoordinaattori Mimmi Virtasen kanssa voi tulla keskustelemaan mm. siitä, mitä Leader-rahoituksella on saatu aikaan Laviassa ja millaisia kehittämistarpeita alueella on tulevaisuutta ajatellen. Jätä kehittämisehdotuksesi laatikkoon ja kommentoi uutta Tulevaisuuden Teljä -kehittämisohjelmaa.

Musiikista illassa vastaa Tiina Rampa hanureineen.

Aika: to 6.10. klo 18 alkaen
Paikka: Riuttala-Mustajoen kylätalo, Kullaantie 302, 38600 Lavia

Kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan ja grillaamaan!
Vapaaehtoinen kahvimaksu.

Lisätietoja Laviafoorumilta:
Tarja Jansson laviafoorumi22@gmail.com