Tärkeä koulutus yhdistyksille: Miten innostaa ihmisiä mukaan toimintaan?

Tiedätkö, mikä on suurin haaste yhdistystoiminnassa? Kun tätä on kysytty aktiivisilta yhdistystoimijoilta, yksi vastaus nousee esiin. Suurin haaste on saada uusia jäseniä mukaan toimintaan. Siksi tämä 24.1.2024 järjestettävä koulutus onkin elintärkeä jokaiselle yhdistystoimijalle! Ilmoittaudu siis mukaan!

 

Marraskuussa joukko aktiivisia yhdistystoimijoita kokoontui Karhuseudun toimistolle Ulvilaan Taitava yhdistystoimija -työpajaan. Silloin aiheena oli yhdistystoiminnassa jaksaminen ja ylipäänsä voimavarat yhdistyksessä. Nyt työpaja saa jatkoa todella tärkeällä aiheella! 24.1.2024 kello 18–20 Maaseudun Sivistysliiton kouluttaja Pia Mustonen vetää työpajan, jossa pääsemme pohtimaan, mistä syntyy merkityksellinen ja vetovoimainen yhdistystoiminta ja miten innostamme uusia ihmisiä mukaan toimintaan. Lisäksi tarkastelemme sitä, onko yhdistystoimintamme saavutettavaa kaikille ja miten otamme uudet jäsenet vastaan.

Alun perin tämä tammikuun työpaja oli tarkoitus järjestää vain verkossa. Ensimmäisessä työpajassa mukana olleet ihmiset kuitenkin pitivät kokoontumista yhteisen pöydän ääreen niin tärkeänä, että päätimme luoda mahdollisuuden osallistua tähänkin koulutukseen Ulvilassa Karhuseudun toimistolla. Eli kouluttaja on verkossa ja sinä saat itse päättää, tuletko Karhuseudun toimistolle (Friitalantie 13 B, 3.krs) kuulolle yhdessä muiden kanssa, vai osallistutko työpajaan kotisohvalta!

Ulvilaan tulijoille tarjoamme kahvit ja jotakin pientä kastamista. Etäosallistujat saavat linkin koulutukseen viimeistään 24.1. aamupäivällä.

Ilmoittaudu mukaan nyt!