Tervetuloa vuosikokoukseen 24.4. kello 18!

On taas Karhuseudun vuosikokouksen aika ja kutsummekin kaikki tervetulleiksi vuosikokoukseen 24.4.2024 klo 18 Karhuseudun toimistolle Ulvilaan (Friitalantie 13 B, 3. krs.) Osallistua voi myös etäyhteydellä.

Jotta saamme kokouksesta sujuvan, ilmoittaudu kokoukseen viimeistään maanantaina 22.4.2024 kello 12 mennessä sähköpostilla karhuseutu@karhuseutu.fi. Etäosallistujille linkki toimitetaan sähköpostiin.

Muistathan nämä:

  • Kokouksessa äänivaltaisia ovat vain jäsenmaksunsa 2024 maksaneet, hoidathan siis maksun ennen kokousta kuntoon.
  • Jos edustat jotain jäsenyhdistystä tai yritystä, sinun tulee ilmoittautumisen yhteydessä toimittaa sähköpostin liitteenä yhteisön allekirjoittama valtakirja.
  • Jos osallistut etäyhteydellä, sinulla saa olla vierelläsi avustaja, mutta myös hänen tietonsa tulee ilmoittaa ennakkoon.

Vuosikokouksen esityslistalla olevia kohtia 5 ja 6 ei voida kokouksessa käsitellä ja päättää, koska hyväksyttyä tilinpäätöstä, tilintarkastuskertomusta ja toiminnantarkastuskertomusta ei ole vielä saatavilla. Tämä johtuu epäselvyyksistä maaliskuussa laaditussa tilinpäätöksessä, jota Karhuseudun hallitus ei hyväksynyt. Asioita selvitetään parhaillaan ja toiveena on, että hallitus voisi käsitellä korjatun tilinpäätöksen toukokuussa, jonka jälkeen voitaisiin toimittaa tilintarkastus ja toiminnantarkastus. Kohtiin liittyvät asiat käsitellään yhdistyksen uudessa sääntömääräisessä kokouksessa mahdollisesti kesäkuussa. Karhuseutu vaihtoi tilitoimistoa huhtikuun vaihteessa ja osittain myös tämä on hidastanut tilinpäätöksen valmistumista ja selvitystyötä.

Karhuseudun sääntöjen mukaan vuosikokous tulee pitää huhtikuun loppuun mennessä ja sen vuoksi kutsumme kokouksen nyt ajallaan koolle. Kokoukseen liittyvät materiaalit löydät alta.

Kutsu

2 Karhuseudun säännöt 2023

4 Esityslista

5b Vuosikertomus 2023

7a Toimintasuunnitelma 2024

7b Talousarvio 2024

8a Hallitus_kokoonpano_2024

8b Kolmikantaperiaate hallituksen valintaan