Tervetuloa vuosikokoukseen 26.4. klo 18 Ulvilaan

Lämpimästi tervetuloa Leader Karhuseutu ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen 26. huhtikuuta kello 18. Kokous pidetään Karhuseudun toimistolla Ulvilassa, osoitteessa Friitalantie 13 B (3. krs.). Osallistua voi myös etäyhteydellä.

Jotta kokous saadaan sujuvaksi, ilmoittauduthan  25.4. kello 12 mennessä sähköpostilla osoitteeseen karhuseutu@karhuseutu.fi. Huomaathan ilmoittaa myös etäyhteydellä olevien mahdollisten avustajien tiedot etukäteen.

Kokouksessa äänivaltaisia ovat kaikki jäsenmaksun maksaneet. Äänestyksessä käytetään nettipohjaista äänestystyökalua nimeltään Äänestyskoppi, jonka linkki ja ohjeet lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille. Myös Karhuseudun toimistolla kokoukseen osallistuvat käyttävät Äänestyskoppia, joten otathan puhelimen, tabletin tai tietokoneen mukaasi.

Karhuseudun sääntöjen mukaisesti kokousedustaja voi valtuutettuna käyttää edustamansa yhteisön äänivaltaa. Tällöin tulee ilmoittautumisen yhteydessä toimittaa sähköpostin liitteenä yhteisön luovuttama valtakirja. Yksi edustaja voi edustaa itsensä lisäksi vain yhtä yhteisöä. Henkilökohtaista ääntä ei voi valtakirjalla toiselle luovuttaa.

Linkkien takaa löytyvät:

Kokouskutsu

Esityslista

Karhuseudun säännöt 2023

4 Kolmikantaohjeet

5a Tilinpäätös_2022

5b Vuosikertomus 2022

5c Tilintarkastuskertomus 2022

5d Toiminnantarkastuskertomus

7a Toimintasuunnitelma 2023

7b Talousarvio 2023

8a Hallitus_valintataulukko2023