Tervetuloa ylimääräiseen vuosikokoukseen 8.3. klo 17!

Toivotamme kaikki Karhuseutu ry:n jäsenet tervetulleeksi yhdistyksemme ylimääräiseen vuosikokoukseen keskiviikkona 8.3. kello 17.00. Kokous järjestetään hybridinä, mutta suosittelemme osallistumista etänä. Jos etäyhteys ei onnistu, on kokoukseen mahdollista osallistua Karhuseudun toimistolla osoitteessa Friitalantie 13 B, Ulvila (3. krs.)

Huomaathan, että jäsenmaksusi pitää olla vuodelle 2022 maksettuna, jotta olet kokouksessa äänivaltainen. Vuoden 2023 jäsenmaksuja ei ole vielä laskutettu.

Jotta saamme kokouksen toimimaan sujuvasti, kokoukseen on ilmoittauduttava viimeistään 6.3.2023 klo 16.00 mennessä sähköpostilla niina.harju@karhuseutu.fi.
Muistathan, että etäyhteydellä osallistuessasi sinulla saa olla avustaja vierelläsi, myös hänen tietonsa tulee ilmoittaa ennakkoon. Lähetämme osallistumislinkin etukäteen ilmoittautuneille.

Kokouksen aikataulu: 

Klo 16.45 Linjat aukeavat 

Klo 17.00 Kokous

Ylimääräisessä kokouksessa käsitellään esityslistalla olevat asiat.

Karhuseudun sääntöjen mukaisesti kokousedustaja voi valtuutettuna käyttää edustamansa yhteisön äänivaltaa. Tällöin tulee ilmoittautumisen yhteydessä toimittaa sähköpostin liitteenä yhteisön luovuttama ja allekirjoittama valtakirja. Yksi edustaja voi edustaa itsensä lisäksi vain yhtä yhteisöä. Henkilökohtaista ääntä ei voi valtakirjalla toiselle luovuttaa.

Liitteet:

Kokouskutsu

Esityslista

Karhuseudun säännöt 2021

Sääntömuutosehdotus 2023