Työpaja yhdistystoimijoille: Ulvilassa pureudutaan yhdistyksen voimavaroihin

Maanantaina 6.11. kello 18–20 kannattaa yhdistystoimijoiden suunnata Karhuseudun toimistolle! Luvassa on mielenkiintoinen työpaja, jonka aiheena on Voimavarat yhdistyksessä.

 

Taitava yhdistystoimija -työpajassa pureudutaan nykytilanteen kartoituksen kautta yhdistyksen voimavaroihin ja toimintakulttuuriin. Tarkastelemme, mistä syntyy sujuva ja motivoiva hallitustyöskentely sekä miten tehtäviä ja työnjakoa voisi kehittää niin, että vastuut jakautuisivat tasaisemmin ja voimavarat yhdistyksessä kasvaisivat. Lopuksi kurkistamme tulevaisuuteen ja unelmoimme miltä yhdistyksemme näyttää viiden vuoden päästä!

Taitava yhdistystoimija on Maaseudun Sivistysliitossa kehitetty uusi koulutuskokonaisuus, joka vastaa paikallisyhdistysten tarpeisiin uudistua ja uudistaa toimintaa vastaamaan nykyhetken ja tulevaisuuden tarpeita. Koulutuksen tavoitteena on tarjota työkaluja niin yhdistyksen hallituksen jäsenille kuin myös muissa yhdistyksen tehtävissä toimiville. Koulutus koostuu erilaisista moduuleista ja työpajoista. Marraskuun työpajan lisäksi tammikuussa on tulossa toinen koulutus, jossa paneudutaan uusien jäsenten rekrytointiin. Tämä koulutus järjestetään verkossa.

Kouluttajana työpajassa toimii koulutussuunnittelija Pia Mustonen. Hän vastaa Maaseudun Sivistysliitossa erityisesti verkkokoulutusratkaisuista, järjestökehittämisestä ja oppimateriaalien tuottamisesta. Vapaa-ajalla Pia on vanhempain- ja asukasyhdistysaktiivi, jonka tavoitteena on tehdä yhdistystoiminnasta kaikille helposti lähestyttävää ja innostavaa!

Tule sinäkin innostumaan ja kehittämään yhdistyksesi toimintaa! Ilmoittaudu koulutukseen etukäteen, niin osaamme varata pientä purtavaa kaikille. Ilmoittaudu tästä 2.11.2023 mennessä.

Taitava yhdistystoimija -työpaja on osa Karhuseudun Yhdistyssparraamo-hanketta.